La nuova Carta di Settembre
Revenue
terrine of rabbit organic Cuneo stuffed olives, vegetables scapece € 9.00
Steak tartare Fassone € 10.00
Our curd, tomato and shrimp steamed € 10.00
Polipo confit, mashed potato, essence of basil € 10.00
Pasta with pumpkin gnocchi, sausage ragu € 9.00
Tortelli Piedmontese fondue on hand-made lait brusc
of € 10.00 Homemade pasta with anchovies, fresh pasta, bread sauce and burrata € 12.00
Chitarrine handmade, shrimp, sun dried tomatoes and spinacette € 12.00
Main courses
millefeuille spatula, smooth sweet pepper Carmagnola € 14.00
Squid stuffed with sea bass Calabria, peas and the sauce € 14.00
cheek of beef and potatoes tasted herbs € 14.00
boneless oxtail, zucchini flan € 14 , 00
Tavolozza dei formaggi € 10,00
Coperto € 2,00
Caffè € 2,00
Degustazione del Sesamo
€ 28,00
Terrina di coniglio biologico di Cuneo ripieno di olive, verdure alla scapece
Caserecce di pasta fresca alici, pan pesto e burrata
Ganascino di manzo e la patata gustata alle erbe
Dessert a scelta Chef
Drinks not
The tasting menu is served only for the entire table
0 comments:
Post a Comment