menu' marzo...............
The new menu 'a la carte ..............
Revenue
The flan Bagna Cauda with sweet garlic and anchovy sauce
tuna tuna tuna tuna sauce marinated salad and ice cream tasting mustard
goose: Creme Caramel with foie gras, and Twisted Magret with the jam The beat of fassone
chestnuts, parmesan mousse, its wafer and crunchy celery
lobster confit soup of the almonds' nutty oil "Pariani"
Pastas
ball bran, rosemary, walnuts and goat cheese fondue
Calamarata mussels and beans as in the Neapolitan tradition
dumplings with meat sauce and slivers of venison Castelmagno
seafood lasagna with Rice light pesto
selection "Heron's" whipped with a tent, yoghurt and buffalo shrimp Siciliano
Main courses
Il mio baccalĂ , gli asparagi e la cipolla candita all’aceto di lamponi
Del maiale non si butta via niente:
tre tagli di maiale nero casertano
Spalla, Collo e Pancetta accompagnati dal purè di patate di montagna
Bianco di rombo ripieno di verdure di stagione, zabaione all’erba cipollina e
il flan al sedano rapa
Filetto di vitello fassone in manto di carciofi sardi ,con la patata scottata
al burro e ciliegini
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